Ζώδια Σήμερα 01/02: «Πέτα» ό,τι δε σε συμφέρει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/02:  «Πέτα» ό,τι δε σε συμφέρει

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη,συνεχίζοντας την πορεία τηςστους Διδύμους,θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ο οποίος θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, ένα χάος, μια περίεργη συναισθηματική αστάθεια και φυσικά μπλεξίματα. Ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να «κρατάμε» ό,τι μας αρέσει ή βολεύει, να «πετάμε» ό,τι δε μας συμφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να πούμε διάφορα, προκειμένου να αποφύγουμε στριμώγματα και δύσκολες στη διαχείρισή τους καταστάσεις και να είναι όλα όμορφα κι ωραία. Βέβαια με το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα περάσουμε από κόσκινο πρόσωπα και πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται και να αποδώσουμε ευθύνες εκεί που πρέπει.

Αργά το βράδυ θα περάσει στον Καρκίνο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες,είτε παραμυθιάζετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο είτε σας δουλεύουν ή σας παρουσιάζουν μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είναι, σήμερα, το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»!

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί,δεναποκλείεται κάποιο πρόσωπο να βρει το ευαίσθητο σημείο σας και θα είναι μείον σας, είτε ερωτικά είτε συναισθηματικά και να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved