Ζώδια σήμερα 31/01: Εσωτερική διέγερση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/01: Εσωτερική διέγερση

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Αποχαιρετάμε τον Ιανουάριο, με τη Σελήνη στους Διδύμους, η οποίασυναντά σήμερα τον Άρη, προκαλώντας μας μια εσωτερική διέγερση αλλά και έντονο θυμικό. Πιθανόν να μη μπορούμε να ηρεμήσουμε, ούτε βέβαια να παραμείνουμε χαλαροί και ψύχραιμοι. Δεν βρίσκουμε ησυχία, είμαστε αρκετά ευερέθιστοι, αλλά κι αυθόρμητοι κι ειλικρινείς, ό,τι αισθανόμαστε το βγάζουμε χωρίς δισταγμό.

Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Υδροχόο, που θα γίνει αργότερα, αφού τουλάχιστον από συναισθηματικής άποψης θα αποκτήσουμε μια εσωτερική ισορροπία και θα γίνουμε πιο εκφραστικοί και συζητήσιμοι, αναφορικά με το τι θέλουμε, νιώθουμε και κάνουμε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, φαίνεστε έτοιμοι να διεκδικήσετε και να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Μην αφήνετε όμως το συναίσθημα να σας ορίζει γιατί κινδυνεύετε να αποπροσανατολιστείτε.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ελέγξτε το θυμικό και την ευθιξία σας γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το τίποτα και δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες, υλικές και συναισθηματικές σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved