Ζώδια Σήμερα 28/01: Φρένο στις παρορμήσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/01: Φρένο στις παρορμήσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη στον Κριό, θα μας σπρώχνει να δραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, ελέω Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ίσως εμφανιστούν διάφορα εμπόδια στο δρόμο μας ή κάποιοι επιχειρήσουν να βάλουν φρένο στις επιδιώξεις μας.

Από εκεί και πέρα, η Σελήνη περνά στον Ταύρο, τονίζοντας την ανάγκη μας για σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια. Η θέλησή μας να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας είναι ισχυρή, το ίδιο όμως και η επιμονή, η υπομονή, η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητά μας, οπότε πολλά μπορούμε να καταφέρουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, από το ναδίρ στο ζενίθ κινείστε, ισορροπία μηδέν! Τα έντονα συναισθήματα σας διακατέχουν και λογικό είναι να υπάρχουν αψιμαχίες στο περιβάλλον, τη σχέση ή τη δουλειά σας.

Ταύροι, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, έχετε τύχη και ικανότητες, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μη μουλαρώνετε και λειτουργείτε με παρωπίδες. Ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό που θα επιχειρήσετε να σας φέρει μπροστά σε τοίχο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved