Ζώδια Σήμερα 17/01: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/01: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Η Σελήνηθα παραμείνει μέχρι νωρίς το βράδυ στον Σκορπιό και αν εξαιρέσουμε την έλλειψη ευδιαθεσίας και μια μιζέρια που μπορεί να έχουμε το πρωί, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στην πορεία θα μας δώσει αρκετό πάθος, ερωτισμό, κίνητρα και τρόπους να καταφέρουμε όσα ποθούμε. Το ένστικτό μας θα μας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να διακρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε ή να επιλέξουμε, ενώ ταυτόχρονα θα κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό και δε θα μοιραστούμε σκέψεις ή σχέδιά μας.

Μετά, θα περάσει στον ενθουσιώδη Τοξότη, καλώντας μας να απαλλαγούμε από βάρη, προβληματισμούς και περιορισμούς και να περάσουμε το υπόλοιπο της βραδιάς, όμορφα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Τοξότες, μονοπωλείτε το ενδιαφέρον (οι δεύτεροι από το βράδυ και μετά) και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού τόσο ο προσωπικός σας μαγνητισμός, όσο και ο ερωτισμός που εκπέμπετε τραβούν πάνω σας τους πάντες. Εκμεταλλευτείτε το και προσπαθήστε να πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε για τη ζωή σας.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ευκαιρία είναι να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις, μια ενδοσκόπηση, αλλά και να δείτε με περισσότερη προσοχή θέματα των σχέσεών σας, προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών. Ό,τι καταφέρετε να λύσετε, κέρδος θα είναι.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορείτε και πρέπει να πάτε για το κάτι παραπάνω, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά. Δεν θέλει κόπο, να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο θέλει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved