Ζώδια σήμερα 15/01: Ορθόδρομος Άρης - Ελεύθερο το πεδίο δράσης

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/01: Ορθόδρομος Άρης - Ελεύθερο το πεδίο δράσης

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Από σήμερα, χοντρικά, ο Άρης στους Διδύμους θα πάρει και πάλι φόρα, γυρνώντας ορθόδρομος, ξεμπλοκάροντας την ενέργεια και τη σεξουαλικότητά μας κι αφήνοντας μας ελεύθερο το πεδίο δράσης μας. Τώρα θα αρχίσουμε να διεκδικούμε εκ νέου, να παίρνουμε πρωτοβουλίες, να κάνουμε πράγματα, αφού τόσο καιρό ήμασταν στην αδράνεια, αλλά και να εφαρμόσουμε τη στρατηγική μας, να κάνουμε τεχνικές εργασίες ή να ξεκινήσουμε κάποια σωματική άσκηση ή άθλημα. Επίσης, είναι μια πολύ καλή περίοδος για μια γρήγορη δίαιτα, προκειμένου να χάσουμε περιττά κιλά, να πάρουμε αποφάσεις ή απλά να τελειώσουμε με απωθημένα και έρωτες, χωρίς ανταπόκριση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, επιτέλους, παλινδρομήσεις, παλινωδίες, αμφιβολίες και διχασμοί παίρνουν τέλος. Οργανωθείτε, δράστε, διεκδικήστε γιατί τώρα έχετετην... άδεια. Ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, πάρτε θέση μάχης για να αντιμετωπίσετε τα θέματα που θα εμφανιστούν στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας. Μην κολλάτε πουθενά και μην αναλώνετε την ενέργειά σας στο να τσακώνεστε, αλλά στο να βρείτε λύσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ξεμπλοκάρουν τα οικονομικά και τα ερωτικά σας, αλλά για καλό ή για κακό είναι; Μόνο αν χειριστείτε σωστά τις παρορμήσεις, τις επιθυμίες και τα... πάθη σας θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved