Ζώδια Σήμερα 14/01: Στον έρωτα δεν υπάρχουν στάνταρ

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/01: Στον έρωτα δεν υπάρχουν στάνταρ

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο συγκρούεται με τον Ουρανό στον Ταύρο που προκλητικά θα μας τραβήξουν το χαλί, υπενθυμίζοντάς μας ότι -ιδίως στον έρωτα- τίποτα δεν είναι δεδομένο και δε διαρκεί για πάντα, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε σχέδια και όνειρα μεγάλα. Όλα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό, είτε για καλό είτε για κακό. Εκεί που είμαστε μόνοι, να βρεθούμε με... παρέα και το ανάποδο. Κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά, να παραμείνουμε ψύχραιμοι και φυσικά να μάθουμε να μη φοβόμαστε τις αλλαγές, ακόμα κι αν είναι απρόσμενες. Από την άλλη, καλύτερα να αποφύγουμε πειραματισμούς με την εμφάνισή μας γιατί δε θα είναι επιτυχημένοι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι η αντιφατικότητα, η εκκεντρικότητα, η ανάγκη σας ή ενός προσώπου του περιβάλλοντός σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved