Ζώδια Σήμερα 12/01: Πες τι σκέφτεσαι κι ας είναι λάθος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/01: Πες τι σκέφτεσαι κι ας είναι λάθος

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

Αρκετά ισορροπημένοι με το μέσα μας και ό,τι επιθυμούμε θα είμαστε τουλάχιστον σε πρώτη φάση, με τη Σελήνη στην Παρθένο να κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, που βγάζει στην επιφάνεια το οργανωτικό μας πνεύμα, τη σοβαρότητα και την σύνεση και μας ωθεί, με συγκεκριμένο πλάνο, να βελτιώσουμε την προσωπική μας ζωή.

Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μας αποπροσανατολίσει πλήρως, θα μας κάνει να αμφισβητήσουμε διαίσθηση και συναισθήματα και ενδεχομένως να σπείρει αμφιβολίες και διλήμματα.

Αργότερα όμως όλα αυτά θα φύγουν, καθώς θα συναντήσει και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εκεί η οξυδέρκεια και η αφοσίωση που θα επιδείξουμε θα είναι χαρακτηριστική. Θα βγάλουμε τα εσώψυχά μας, σκέψεις και συναισθήματα που μας έχουν προβληματίσει και εύκολα θα λύσουμε παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι, η θέληση και το πείσμα σας είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Κι ως γνωστόν, ο επιμένων νικά!

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, η επιπολαιότητα, ο αυθορμητισμός και η μη συγκεκριμένη στάση, δεν βοηθά στο να λύσετε θέματα στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας. Όσο πιο πολύ προσπαθείτε να αποφύγετε συγκρούσεις, τόσο περισσότερο θα τις δημιουργείτε με τη συμπεριφορά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, όλα καλά, όλα ωραία, όμως κάπου υπάρχει ένα «αλλά» που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Αντίθετα, δώστε περισσότερη σημασία στο τι κρύβεται πίσω από τις γραμμές, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved