Ζώδια Σήμερα 11/01: Μη γίνεσαι άδικος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/01: Μη γίνεσαι άδικος

Ζώδια Σήμερα | Tετάρτη 11 Ιανουαρίου

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, η μέρα μας θα έχει αρκετές εντάσεις, καβγάδες και ξεσπάσματα, είτε για παλιότερες είτε για τωρινές καταστάσεις. Μάλιστα, μπορεί να γίνουμε κι άδικοι ή να σκεφτούμε μόνο το συμφέρον μας.

Αργότερα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσουμε να εκφράσουμε όσα από καιρό θέλαμε και να επανεξετάσουμε θέματα που μας καίνε, κάτι στο οποίο βοηθά το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω.

Τέλος, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας κάνει πιο αυθόρμητους, με γρήγορα αντανακλαστικά και έτοιμους για αλλαγές τόσο στην καθημερινότητα όσο και στη νοοτροπία μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, χαμένα θα τα έχετε από τις βλάβες, ακυρώσεις, τις εντάσεις και τις αναποδιές. Ευκαιρία είναι όμως να πείτε και αυτά που θέλετε, να γίνετε πιο πρόθυμοι να σκαλίσετε θέματα του παρελθόντος και να βρείτε λύσεις, ακόμα κι αν κακοκαρδίσετε κάποιους.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά και ερωτικά σας, καθώς παρορμητικές και ρισκαδόρικες ενέργειες δε θα σας βγουν σε καλό. Αφήστε το τότε και κοιτάξτε το τώρα και τι θα κάνετε για να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητές σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved