Ζώδια Σήμερα 09/01: «Ξυπνούν» τα πάθη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/01: «Ξυπνούν» τα πάθη

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 09 Ιανουαρίου

Αρκετά ερωτικά ξεκινά η εβδομάδα, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να τριγωνίζεται με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, κάτι που λογικά θα επηρεάσει όλους μας, περισσότερο όμως όσους και όσες είναι ακόμα ελεύθεροι/ες και διαθέσιμοι/ες! Αν, δε, ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να γίνει επαναπροσέγγιση και -γιατί όχι;- να τα ξαναβρούν οι δυο πλευρές. Άλλωστε, θα «ξυπνήσουν» πάθη, θα υπάρξει διεκδίκηση, «στρίμωγμα», φλερτ και είναι πολύ πιθανό στο τέλος οι αντιστάσεις να χαλαρώσουν. Κι εσείς που είστε σε σχέση, ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας, βγάλτε τα συναισθήματα, την τρέλα σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας για να ανανεωθείτε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Δίδυμοι, ελκύετε και έλκεστε, το σεξαπίλ σας είναι έντονο, οπότε σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής στην προσωπική σας ζωή, τώρα που ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα! Ωστόσο, πρέπει να «κλείσετε» οριστικά τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν για να κάνετε χώρο στο παρόν.

Λέοντες, Παρθένοι, Ταύροι, Τοξότες, Σκορπιοί και Ιχθύες, κάποιες ζήλιες ή ανταγωνισμοί θα «ξυπνήσουν», δημιουργώντας μια ένταση στην προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή, όμως έτσι μόνο θα αναγκαστείτε να πάρετε θέση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, συναρπαστικές γνωριμίες, προτάσεις που δε μπορείτε να πείτε όχι, αλλά και επανεμφάνιση πρώην ίσως αναστατώσουν την καθημερινότητά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved