Ζώδια σήμερα 08/01: Αλλαγή στην αλλαγή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/01: Αλλαγή στην αλλαγή

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 08 Ιανουαρίου

Ως ανάδρομος, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει και πάλι τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο,οπότε, μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις, απρόσμενες ειδήσεις και απροσδόκητα περιστατικά ή συμπεριφορές που θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν πράγματα που ούτε περιμέναμε, ούτε πιστεύαμε ότι είναι δυνατά, ενώ οι αποφάσεις της στιγμής και οι αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμά μας είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Ίσως έρθουμε και πάλι σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν μας ή να πληροφορηθούμε κάτι σχετικό με μια παλιά προσωπική μας υπόθεση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι, ξαναβγάλτε σχέδια και μεθόδους από το συρτάρι, αφού μόνο έτσι θα καταφέρετε να πετύχετε έναν στόχο σας. Ένας ή μια πρώην ξαφνικά θα έρθει στο μυαλό σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, η αλλαγή πλάνων ή περίεργων συμπεριφορών είναι δεδομένη, όμως μπορεί να χρειάζεται, αν έχετε φτάσει σε αδιέξοδο και έχετε εξαντλήσει όσα κόλπα ξέρατε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, για άλλη μια φορά αλλάζουν τα πράγματα στη δουλειά ή την οικονομική σας κατάσταση. Τώρα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τακτικές του παρελθόντος, πιθανό είναι πάντως να πάρετε και αναδρομικά ή να μάθετε κάτι για πρώην.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved