Ζώδια σήμερα 07/01: Πανσέληνος στον Καρκίνο-Απότομη μεταβολή κλίματος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/01: Πανσέληνος στον Καρκίνο-Απότομη μεταβολή κλίματος

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 07 Ιανουαρίου

Η πρώτη Πανσέληνος του 2023, στον Καρκίνο, έρχεται να μας διχάσει ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, αλλά και αλλάξει απότομα τα δεδομένα και τις συνήθειες που είχαμε μέχρι τώρα, καθώς γίνεται υπό... την επήρεια του Ουρανού στον Ταύρο. Δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα ή του σπιτιού που θεωρούσαμε περασμένα, ενώ το ίδιο μπορεί να ισχύει και στα επαγγελματικά ή τη σχέση μας. Κι εδώ θα πρέπει να επιδείξουμε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, για να τα διευθετήσετε μια και καλή και να μην αφήσουμε το θυμικό μας να κυριαρχήσει στις όποιες κινήσεις ή αποφάσεις μας, αλλά και γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να βρούμε αμέσως λύσεις και εναλλακτικές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, αλλάζουν τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας και όχι προς το συμφέρον σας, οπότε θα πρέπει κι εσείς να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, εκτός αν κατά βάθος θέλετε να τελειώσετε καταστάσεις, οπότε συνεχίστε το ίδιο τροπάρι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, κανένα υλικό δε μπορεί να αντικαταστήσει το συναισθηματικό σας κενό, παρά μόνο ένας άλλος άνθρωπος. Αν το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα, ίσως πάρετε μια απόφαση-σταθμό για την ερωτική σας ζωή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved