Ζώδια Σήμερα 06/01: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/01: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 06 Ιανουαρίου

Ανήμερα των Φώτων, η Σελήνη, που έχει περάσει στον Καρκίνο, θα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό, βγάζοντάς μας μια άρνηση να ασχοληθούμε με οτιδήποτε κοπιαστικό, χρονοβόρο ή μίζερο, αφού το μόνο που θέλουμε είναι να μείνουμε στο σπίτι μας, με τη συντροφιά πολύ δικών μας ανθρώπων, να φάμε, να πιούμε, να γελάσουμε και γενικά να περάσουμε καλά, ξεχνώντας κάθε πρόβλημα και διώχνοντας δυσάρεστα συναισθήματα. Από την άλλη, το να περάσουμε την αργία αυτή χαλαρά και με κέφι, καλό θα μας κάνει, καθώς οι ευκαιρίες που μας δίνονται να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της ζωής είναι λίγες και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε χωρίς ενοχές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, επικρατεί μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά εσείς μάλλον θα φάτε χρόνο ασχολούμενοι με ανούσια πράγματα και χαζομάρες και θα χάσετε όλη τη… διασκέδαση.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τυχερή θα είναι η μέρα τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, αρκεί όμως να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και να μην ξεφύγετε πολύ από το μέτρο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved