Ζώδια Σήμερα 01/01: Παθιασμένη Πρωτοχρονιά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/01: Παθιασμένη Πρωτοχρονιά

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 01 Ιανουαρίου

Καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία!

Την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου η Αφροδίτη, συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θερμαίνοντας αρκετά την γιορτινή ατμόσφαιρα, μια όψη που είναι συνυφασμένη με την τη σεξουαλικότητα, το πάθος και τους μοιραίους έρωτες και μπόλικο μυστήριο, οπότε, δεν αποκλείεται να φουντώσει η φλόγα της αγάπης, αλλά, ας είμαστε πιο μαζεμένοι και επιφυλακτικοί, αν τύχει και συναντηθούν οι δρόμοι μας με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε. Επιπλέον, είναι πιθανή η εξομολόγηση βαθύτερων αισθημάτων και αποκαλύψεις μυστικών που μπορεί να φέρουν κοντά δυο ανθρώπους που ακόμα τα αισθήματά τους είναι βαθιά και έντονα ή, λόγω καθημερινότητας και υποχρεώσεων, είχαν ατονήσει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, ο καινούργιος χρόνος κάνει ποδαρικό με σας από θέση ισχύος, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, «στην υγειά του έρωτά μας» θα είστε σήμερα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ αν είστε ελεύθεροι ίσως βρείτε το αντικείμενο του πόθου σας και καλωσορίσετε κι ερωτικά το νέο έτος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved