Ζώδια σήμερα 31/12: Πάει κι αυτή η χρονιά...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/12: Πάει κι αυτή η χρονιά...

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Μια χρονιά πέρασε και την τελευταία μέρα της ενδεχομένως να έχουμε κάπως πιο βαριά διάθεση και αρκετά νεύρα, μέχρι το απόγευμα, καθώς η Σελήνη στον Κριό θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δεν αποκλείονται τρικλοποδιές, εμπόδια και ήττες ή να βγάλουμε αρνητισμό και κακίες κι όσο πιθανό είναι να φάμε τα μούτρα μας, άλλο τόσο και το να αδικήσουμε κάποιο πρόσωπο ή να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά, επειδή θα φωλιάσει στην καρδιά μας η δυσπιστία και η καχυποψία.

Από το βραδάκι και μετά θα περάσει στον Ταύρο, βοηθώντας μας να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε και να δούμε πώς θα ευχαριστηθούμε το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας, που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι πλουσιοπάροχο σε γευστικές κι ερωτικές απολαύσεις. Οπότε δεσμευμένοι και ελεύθεροι φροντίστε να αφήσετε τα κολλήματά σας και να χαρείτε. Όχι τίποτα, αλλά για να κλείσει όμορφα αυτή η χρονιά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Ταύροι, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, οπότε φροντίστε να καλοπεράσετε και εκμεταλλευτείτε και την εύνοιά σας για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η μέρα δε «σηκώνει» μουντρουχιές και ακεφιές.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην είστε αρνητικοί, γκρινιάρηδες και ξεροκέφαλοι και θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κι αν δείτε ότι κάποιος/α πάει να σας χαλάσει το ρεβεγιόν, κάντε τα στραβά μάτια. Το κλείσιμο της χρονιάς να σας βρει μονιασμένους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αφήστε τα παλιά στον χρόνο που φεύγει και μην τα σέρνετε μαζί σας. Περάστε όμορφα και ξεχάστε τα οικονομικά σας θέματα και στα ερωτικά, τώρα που γυρίζει, κάντε τις κινήσεις σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved