Ζώδια Σήμερα 28/12: Του έρωτα η μαγεία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/12: Του έρωτα η μαγεία

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Η μέρα μας γίνεται πιο ρομαντική κι αγαπησιάρα, με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που μας ωθεί να βγάλουμε στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Τα πάθη και οι σεξουαλικές επιθυμίες αντικαθίστανται από την αγάπη, το ειλικρινές ενδιαφέρον και τη μαγεία του έρωτα. Γινόμαστε πιο καλόπιστοι, καλοπροαίρετοι και ονειροπόλοι, αφού θέλουμε όσο τίποτα να πιστέψουμε στα θαύματα και να πραγματοποιηθούν οι ευχές μας. Μπορεί να είμαστε στον κόσμο μας, να φανταζόμαστε πράγματα απίθανα, όμως, από τη στιγμή που αισθανόμαστε όμορφα, χωρίς να βλάπτουμε κανέναν, δεν έχει καμία σημασία!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες, παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο, ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά, αλλά, αν πιστεύετε στα θαύματα και κυρίως στη δύναμη της αγάπης, ίσως οι ουρανοί είναι ανοιχτοί, σας ακούσουν και συμβεί μπροστά στα μάτια σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως έτσι κινδυνεύετε και να εξαπατηθείτε και να εξαπατήσετε. Να είστε υποψιασμένοι κι επιφυλακτικοί για να αποφύγετε να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης της καλής σας της καρδιάς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved