Ζώδια Σήμερα 27/12: Επικεντρώσου στα θετικά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/12: Επικεντρώσου στα θετικά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη, αργά το πρωί, θα περάσει στους Ιχθύς, οπότε η μέρα μας θα είναι ήπιων τόνων κι εμείς πιο εσωστρεφείς, ευεπηρέαστοι, συναισθηματικοί, ευάλωτοι, ρομαντικοί, δοτικοί, ενώ θα επικεντρωθούμε στην θετική πλευρά ανθρώπων και καταστάσεων. Από την άλλη, τείνουμε να «κατεβάσουμε ρολά», να αγνοήσουμε λεπτομέρειες, που δεν μας φαίνονται σημαντικές, να αποφύγουμε τη γκρίζα πραγματικότητα και το «θόρυβο», ώστε να έχουμε άμεση επαφή με το «μέσα» μας, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι σωστό και τι όχι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, είστε γεμάτοι εμπνεύσεις,συναισθήματα και φαντασία και η διαίσθησή σας είναι αρκετά οξυμένη γι’ αυτό αφεθείτε και επιτρέψτε της να σας πάει όπου θέλει αυτή.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, ενδεχομένως να υπάρχει ένα χάσιμο ή χάος στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και να εκνευρίζεστε, ωστόσο, ό,τι κι αν κάνετε, δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη μαζί τους.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να ζείτε στον κόσμο σας, να αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει, αλλά χαμένοι δε θα βγείτε ούτε στα χρήματα, ούτε στον έρωτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved