Ζώδια σήμερα 23/12: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω - Στο χορό των επιτυχιών

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/12: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω - Στο χορό των επιτυχιών

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Σήμερα, έχουμε την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε έναν απολογισμό των ενεργειών και των πεπραγμένων μας, έτσι ώστε να κατασταλάξουμε στο τι θέλουμε και να επικεντρωθούμε εκεί, αλλά και στο τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε έναν στόχο μας, ιδίως αν είναι δύσκολος. Επίσης, οφείλουμε να είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τελείως τις καταστάσεις, να πάρουμε τα ηνία και να ηγηθούμε, να αναλάβουμε δεσμεύσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις και κυρίως να βάλουμε τον καθένα στη θέση του, ξεβολεύοντάς τον, αν χρειαστεί! Με έντονο το άρωμα του Δία στον Κριό, αλλά και του Ουρανού στον Ταύρο, να περιμένουμε αρκετές επιτυχίες, ευκολίες, εκπλήξεις και ανατροπές που ενδέχεται να μας φέρουν στην κορυφή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο, γίνεστε πιο αυστηροί και ζητάτε ευθύνες. Δε σας ενδιαφέρει πόσο κόπο ή χρόνο θα ξοδέψετε, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλετε. Δεν αποκλείεται, εκμεταλλευόμενοι την εύνοιά σας, να πάρετε μια απόφαση ή να κάνετε μια κίνηση που θα σας αναδείξει.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, αλλάζουν τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, οπότε θα πρέπει κι εσείς να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, για να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Παρθένοι, Ιχθύς, Δίδυμοι και Τοξότες, κανένα υλικό δε μπορεί να αντικαταστήσει το συναισθηματικό σας κενό, παρά μόνο ένας άλλος άνθρωπος. Αν το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα, ίσως πάρετε μια απόφαση-σταθμό για την ερωτική σας ζωή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved