Ζώδια σήμερα 16/12: Θολή εικόνα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/12: Θολή εικόνα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη στην Παρθένο μας καλεί να αναλύσουμε τα πάντα, ακόμα και τις επιθυμίες ή τα συναισθήματά μας, ώστε να μπορέσουμε σιγουρευτούμε αν αυτά που θέλουμε είναι σωστά για μας ή να τα διαχειριστούμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το μυαλό μας σε τάξη, να οργανωθούμε, να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε και τι όχι ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, όχι μόνο δε θα μας βοηθήσει καθόλου, αλλά θα μας αποπροσανατολίσει πλήρως, δε θα έχουμε καθαρή εικόνα των καταστάσεων, των προτεραιοτήτων ή των θέλω μας, θα διχαστούμε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά μας και πιθανόν να βλέπουμε κάτι ως ιδανικό, που όμως δε θα είναι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι είναι απαραίτητο να γίνει, αλλά και το τι νιώθετε. Αν βλέπετε ότι δε μπορείτε, μην βασανίζεστε, μόνο και μόνο γιατί δε θέλετε να αφήσετε εκκρεμότητες. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ακούστε την καρδιά σας, αλλά λάβετε υπόψη και το μυαλό σας. Μην αφήνετε τις επιθυμίες να θολώσουν την κρίση σας και να ξεφύγετε από το μέτρο, αλλιώς θα είναι λανθασμένες και ασύμφορες οι επιλογές σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved