Ζώδια Σήμερα 09/12: «Πάρε κόσμε»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/12: «Πάρε κόσμε»

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Τοξότη, τετραγωνίζεται με τον Δία στους Ιχθύς και το κέφι θα ανάψει. Αισιοδοξία, ενθουσιασμός, γαλαντομία, αφθονία, ροπή προς την καλοπέραση και τις πολυτέλειες, θετικές ειδήσεις και συναντήσεις, τύχη, ευκαιρίες και έρωτες δημιουργούν ένα μάλλον πανηγυρικό κλίμα. Αλλά, όπως σε όλα τα πάρτι έτσι κι εδώ δε θα λείψουν τα ευτράπελα. Επιπολαιότητα, ανωριμότητα, ανευθυνότητα, χαλάρωση κάθε περιορισμού, άρση δεσμεύσεων, ροπή σε «καταχρήσεις» και τεμπελιά και υποσχέσεις που δίνονται με ευκολία αλλά δε θα τηρηθούν. Όλα, λοιπόν, θα προσφέρονται σε υπερβολικές δόσεις και αν έχουμε στο πίσω μέρος το «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα» στο τέλος της ημέρας θα γελάμε από χαρά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την... όρεξή σας!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δε θαμπωθείτε από την πολύ χρυσόσκονη, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved