Ζώδια σήμερα 08/12: Πανσέληνος στους Διδύμους-Εκνευρισμοί και διαφωνίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/12: Πανσέληνος στους Διδύμους-Εκνευρισμοί και διαφωνίες

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου

Σήμερα, γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, η οποία θα μας κάνει να αισθανθούμε ότι έχουν στενέψει τα όρια γύρω μας, ότι η καθημερινότητα μας πνίγει και θέλουμε να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα ελευθερίας. Δεδομένου ότι ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση του Ήλιου στον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους η αγανάκτηση θα κορυφώνεται, όσο περνά η ώρα. Η ανάγκη μας για κίνηση, πληροφόρηση και επικοινωνία θα μεγαλώσει, όπως και το να συναντήσουμε φίλους, συγγενείς, γνωστούς ή να γνωριστούμε με καινούργιους ανθρώπους. Ωστόσο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας, καθώς δε θα λείψουν οι υπερβολές, οι φήμες, η παραπληροφόρηση και τα ψέματα, τα οποία θα προκαλέσουν εντάσεις, διαφωνίες, τσακωμούς και παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες θα σας πιάσει υπερένταση και λόγω κεκτημένης ταχύτητας ίσως κάνετε υπερβολές ή πείτε διάφορα που δεν ήταν ανάγκη. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την αμεσότητα και ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας για να λύσετε τα υπάρχοντα θέματά σας στη δουλειά ή το σπίτι κι όχι να δημιουργήσετε καινούργια!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι κάντε ελεγχόμενα ανοίγματα, γνωρίστε νέες προοπτικές, εξερευνήστε καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις, μη δένετε όμως και κόμπο ό,τι σας υπόσχονται γιατί πολλά από αυτά δε θα γίνουν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved