Ζώδια σήμερα 07/12: Ερμής στον Αιγόκερω-Μη σπαταλάς το χρόνο σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/12: Ερμής στον Αιγόκερω-Μη σπαταλάς το χρόνο σου

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου

Με το ξεκίνημα της ημέρας, ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω, ωθώντας μας να γίνουμεπιο ρεαλιστές και συνειδητοποιημένοι στο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε, σαφείς και με συγκεκριμένους στόχους. Ο χρόνος δεν σπαταλιέται, ο λόγος μας θα είναι συμβόλαιο, η υπογραφή μας δεν μπαίνει όπου κι όπου και θα τηρηθούν κατά γράμμα όχι μόνο οι τύποι, αλλά και ό,τι υποσχεθήκαμε. Θα σκεφτούμε πολύ να αναβάλλουμε δουλειές και υποχρεώσεις ή να τις αφήσουμε στη μέση και να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια μπροστά σε καθήκοντα και ευθύνες που έχουμε αναλάβει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, εσείς κάνετε παιχνίδι σήμερα! Δείχνετε την κλάση σας, την γοητευτική προσωπικότητά σας και αποδεικνύετε περίτρανα ότι η εμπειρία είναι σημαντικό όπλο για την κατάκτηση του όποιου στόχου.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, βάλτε τα όλα σε σειρά, τελειώστε με ό,τι πρέπει να κάνετε και το βράδυ είστε ελεύθεροι, αν σας βαστάνε τα πόδια σας (που μάλλον δεν), να διασκεδάσετε.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, το ότι σας ελκύουν σοβαρά και μετρημένα άτομα μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ότι η τύχη σας κάνει πλάκα. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στα υψηλά στάνταρ του, καλώς και προσπαθήστε το. Αν όχι, ήρθε η ώρα να στρίψετε αλά Γαλλικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved