Ζώδια Σήμερα 06/12: Κούφια λόγια κι υποσχέσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/12: Κούφια λόγια κι υποσχέσεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 06 Δεκεμβρίου

Με τον Ερμή στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύς, η μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα χαλαρή, ανάλαφρη, με έντονη εξωστρέφεια και διάθεση για κουβέντα, αστεία και βόλτες. Θα λάβουμε ευχάριστες ειδήσεις, θα κάνουμε επαφές, δεν είναι όμως η κατάλληλη μέρα για να μιλήσουμε για δουλειές γιατί θα πέσει πολύ μπλα-μπλα, άλλα τα περισσότερα που θα ειπωθούν θα είναι «κούφια», αφού μόνο λίγα θα ισχύουν και τα υπόλοιπα θα είναι υπερβολές, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να κρατήσουμε μικρό καλάθι και κλειστό στόμα, για να μην πούμε πράγματα που δεν πρέπει! Από την άλλη, θα εκφράσουμε ανοιχτά ό,τι αισθανόμασταν και δειλιάζαμε μέχρι τώρα, είτε κακό είτε καλό και είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουμε καβγά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μην παρασύρεστε από το υπεραισιόδοξο κλίμα και μοιράζετε απλόχερα υποσχέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τις τηρήσετε κι όχι μόνο αυτό αλλά θα κατηγορηθείτε ως ανεύθυνοι και επιπόλαιοι!

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μη χάνετε τον έλεγχο γιατί τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας. Η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη, αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε ή να απογοητευτείτε λόγω των μεγάλων προσδοκιών που θα γεμίσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved