Ζώδια Σήμερα 05/12: Περίεργες αντιδράσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/12: Περίεργες αντιδράσεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου

Με τη Σελήνη στον Ταύρονα προσπαθεί να μας κόψει ταχύτητα και να μας κάνει πιο σταθερούς, υπομονετικούς και ανθεκτικούς, ξεκινά η σημερινή μέρα και η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της, κύριος γνώμονάς μας θα είναι το να εξασφαλίσουμε όσα έχουμε αποκτήσει. Ωστόσο, όταν συναντηθεί με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο θα ξυπνήσει μέσα μας την τάση του να σπάσουμε τη ρουτίνα, να ξεφύγουμε από συνήθειες και καταστάσεις και να επιφέρουμε αλλαγές στη ζωή μας. Συναισθηματικά, θα έχουμε μια εναλλαγή διαθέσεων, που θα κυμαίνεται μεταξύ αγανάκτησης, ανασφάλειας, ανικανοποίητου και αδιαφορίας ή αποστασιοποίησης, όπως επίσης και απρόσμενες αντιδράσεις. Το να τα παρατήσουμε όλα και ό,τι θέλει ας γίνει είναι πολύ έντονο μέσα μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, βιώνετε το κάθε τι αρκετά έντονα κι οι αντιδράσεις σας είναι μάλλον ασυνήθιστες γι’ αυτό και δεν είναι εύκολο να ερμηνευτούν. Το θέμα είναι να αλλάξετε ό,τι σας ενοχλεί και να μείνετε ευχαριστημένοι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το αποτέλεσμα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εντάσεις από το τίποτα στον επαγγελματικό χώρο, το οικογενειακό περιβάλλον ή τη σχέση σας θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να τραβήξετε το σχοινί, μην έχοντας την απαιτούμενη ψυχραιμία και να σηκώσετε το γάντι των προκλήσεων.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αντί να επιμένετε σε έναν συγκεκριμένο τρόπο για να δείτε άσπρη μέρα στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, αλλάξτε τακτική. Γεγονός είναι ότι όσο δεν πιέζετε καταστάσεις, τόσο αυτές θα γυρίζουν υπέρ σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved