Ζώδια Σήμερα 04/12: Το παραμύθι είχε δράκο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/12: Το παραμύθι είχε δράκο

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 04 Δεκεμβρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Τοξότη τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βγάζοντάς μας απότομα από το ερωτικό παραμύθι που ζούσαμε και φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με τον κακό δράκο, που αγνοούσαμε την ύπαρξή του. Η πραγματικότητα είναι άλλη, οι προσδοκίες μας δεν πραγματοποιούνται, η ελπίδα χάνεται, ενώ φαίνεται πώς δε ζούσαμε το όνειρο, αλλά στον κόσμο των φαντασιώσεων και των ψευδαισθήσεων. Εννοείται ότι αρκετοί θα νιώσουμε ότι εξαπατηθήκαμε ή προδοθήκαμε, αφού ό,τι είχαμε, αποδεικνύεται ψεύτικο, ό,τι ψάχναμε, ουτοπικό και ό,τι περιμέναμε, ανέφικτο, προκαλώντας μας μεγάλη απογοήτευση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι, πέφτετε από το ροζ συννεφάκι σας, καθώς βλέπετε ότι -παρά την εξυπνάδα σας- είναι πολύ εύκολο να την πατήσετε με ένα πρόσωπο που σας γέμιζε ψέματα ή να πιαστείτε στην παγίδα που στήνατε και να βγουν όλα στη φόρα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, πήρατε ψηλά τον αμανέ, γεμίσατε (ή σας γέμισαν) με μεγάλες προσδοκίες, όμως τώρα θα καταλάβετε ότι ήταν επιλογή σας να παραμυθιαστείτε, αλλιώς θα κρατούσατε επαφή με την πραγματικότητα, αποδεχόμενοι ότι δεν υπάρχει «ιδανικό» και τέλειο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved