Ζώδια Σήμερα 03/12: Ζήσε για το «τώρα»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/12: Ζήσε για το «τώρα»

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 03 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη, από χθες, βρίσκεται στον Κριό, βγάζοντάς μας έντονα τα στοιχεία της παρόρμησης, του αυθορμητισμού, της ορμητικότητας, της αποφασιστικότητας, αλλά και του ανταγωνισμού. Θέλουμε να πρωτοπορήσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να «τρέξουμε» πράγματα και ζούμε για το «τώρα», χωρίς να μας ενδιαφέρει το «πριν» ή το «μετά». Γνωρίζουμε ότι το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό και γι’ αυτό πρέπει να γίνει, χωρίς φόβο και δισταγμό κι όσο πιο γρήγορα το κάνουμε, τόσο πιο σύντομα θα πάρει το κάθε τι τον δρόμο του. Από την άλλη, συναισθηματικά θα είμαστε ασυγκράτητοι, εκφράζοντας ό,τι νιώθουμε, χωρίς φόβο και με μεγάλο πάθος!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, με τον ενθουσιασμό σας να σας παροτρύνει και τη διάθεσή σας να διεκδικήσετε όσα σας κάνουν ευτυχισμένους, τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας σταματά.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μέσα στη φούρια είστε σήμερα και θέλετε πολύ να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας. Ωστόσο, τηρήστε τις… δημοκρατικές διαδικασίες, ρωτώντας και τη γνώμη των άλλων γιατί θα βρείτε μπροστά σας έντονες αντιδράσεις.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, σας παίρνει να γίνετε λίγο πιο ριψοκίνδυνοι ερωτικά ή οικονομικά, αν είστε σίγουροι ότι ό,τι έχετε βάλει σαν στόχο είναι γιατί το θέλετε πολύ κι όχι από εγωισμό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved