Ζώδια Σήμερα 29/11: Με λυμένο το ζωνάρι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/11: Με λυμένο το ζωνάρι

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 29 Νοεμβρίου

Σήμερα, ο Ερμής στον Τοξότη κάνει αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους, οπότε, όπως αντιλαμβανόμαστε το κλίμα θα είναι τεταμένο και οι αιτίες, παλιές ή καινούργιες που μπορούν να δημιουργήσουν καβγάδες, ξεσπάσματα και διακοπές κάθε επαφής είναι πολλές. Άλλωστε, δεν πρυτανεύει ούτε η λογική, ούτε η ψυχραιμία, αντίθετα, υπάρχει εγωισμός, ισχυρογνωμοσύνη, ανυπομονησία, ευερεθιστότητα και ευθιξία. Από την άλλη, η βιασύνη ή η απροσεξία μπορεί να προκαλέσουν μικροατυχήματα ή τραυματισμούς, ενώ δεν αποκλείεται και ζημιά του μεταφορικού ή επικοινωνιακού μας μέσου. Αν μάλιστα είχε από πριν «παρουσιάσει» προβλήματα, πολύ πιθανόν τώρα... να το «αποχαιρετήσουμε» για πάντα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, με λυμένο το ζωνάρι είστε, παίρνετε φωτιά με το παραμικρό, δεν περιμένετε να δείτε πού θα καταλήξει μια κατάσταση ή αν έχετε δίκιο ή άδικο, με αποτέλεσμα να γίνετε μαλλιά κουβάρια στη σχέση, τη δουλειά το σπίτι σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, τα νεύρα και τα ξεσπάσματα συνήθως δε φέρνουν λύσεις σε θέματα, με φίλους, πρώην και νυν ή οικονομικά. Προσπαθήστε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας γιατί εκεί που σας χρωστούσανε, θα σας πάρουν και το βόδι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, προσοχή στο τι λέτε και κάνετε! Δε θέλει και πολύ να παρεξηγηθείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας και να κόψετε επαφές ή να χτυπήσετε!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved