Ζώδια Σήμερα 27/11: Ό,τι μπορείς απόφυγέ το

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/11: Ό,τι μπορείς απόφυγέ το

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Αιγόκερω και παρά την αυξημένη μας υπευθυνότητα, ωριμότητα και τη μεγάλη μας διάθεση να τακτοποιήσουμε ένα σωρό υποχρεώσεις, είναι πολύ πιθανό λόγω αφ’ ενός του εξαγώνου της με τον Ποσειδώνα, αφ’ ετέρου με τον Δία στους Ιχθύς, να μην έχουμε καμία όρεξη ούτε καν για τις πιο απλές δουλειές της καθημερινότητας. Ό,τι μπορούμε θα το αποφύγουμε, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ενώ με χαρακτηριστική άνεση θα αναβάλουμε κάτι για αύριο, προκειμένου να πάμε μια βόλτα, να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνουμε οτιδήποτε είναι πιο διασκεδαστικό. Θα επικρατήσει η ευδιαθεσία και η χαλαρότητα, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες, ωραία θα είναι η μέρα σας, με αρκετές ευχάριστες στιγμές και ειδήσεις, ακόμα και γνωριμίες και ενδεχομένως να μην έχετε καμία διάθεση να τη σπαταλήσετε σε πεζά ζητήματα και δουλειές. Αν δεν υπάρχει κάτι επείγον, δεν πειράζει και να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, μην «πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό»! Οργανωθείτε λίγο, μαζέψτε το μυαλό σας γιατί μόνο έτσι θα τελειώσετε ό,τι έχετε αναλάβει μια ώρα αρχύτερα και θα απολαύσετε ξέγνοιαστοι τη μέρα σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved