Ζώδια Σήμερα 25/11: Μια ξέγνοιαστη και χαλαρή Παρασκευή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/11: Μια ξέγνοιαστη και χαλαρή Παρασκευή

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Μέχρι το βράδυ, με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα είμαστε κάπως υπερκινητικοί, ενθουσιώδεις και εξωστρεφής. Θα παίρνουμε τα πάντα πιο ανάλαφρα και χαλαρά, θα βλέπουμε την αστεία πλευρά ακόμα και θεμάτων της καθημερινότητας. Το μόνο που θα επιζητούμε είναι το να απολαύσουμε μια ξέγνοιαστη Παρασκευή, χωρίς μουρμούρες και σκοτούρες και σε αυτό συμβάλλει και το τετράγωνό της με τον Δία στους Ιχθύς, που μας σπρώχνει στην τεμπελιά και στο να αδιαφορήσουμε επιδεικτικά για δουλειές και υποχρεώσεις, με κίνδυνο όμως να ξεχάσουμε κάτι σημαντικό ή να «κρεμάσουμε» κάποιον/α που βασιζόταν πάνω μας. Λίγο πριν αλλάξει η μέρα, θα περάσει στον Αιγόκερωκαιτα πάντα θα αρχίσουν να αποκτούν μεγαλύτερη σοβαρότητα, ενώ μπορεί να μας πιάσουν ενοχές για όσα αναβάλαμε ή άγχος γι’ αυτά που πρέπει να γίνουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύς, Παρθένοι και Δίδυμοι, έχετε την τάση να τα φορτώσετε όλα στον κόκορα και να την κάνετε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, όμως εναντίον σας θα είναι γιατί αυτά που θα αφήσετε σήμερα κάποια στιγμή θα τα βρείτε μπροστά σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ερωτικά και οικονομικά μπορεί να χάσετε τη μπάλα και να δώσετε παραπάνω απ’ όσα υπολογίζατε. Μαζευτείτε λίγο και μην... ρετάρετε, γιατί κάθε υπερβολή έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved