Ζώδια σήμερα 23/11: Με περίσσιο ερωτισμό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/11: Με περίσσιο ερωτισμό

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, παθιάζοντάς μας, βγάζοντας τον περίσσιο ερωτισμό μας και δίνοντάς μας ισχυρά κίνητρα, αλλά και τρόπους να καταφέρουμε όσα ποθούμε. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας βοηθά να έρθουμε σε άμεση επαφή με το μέσα μας, να γεμίσουμε φαντασία και εμπνεύσεις μας, το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να χρησιμοποιήσουμε την πειθώ μας, ενώ αργότερα, επίσης, το τρίγωνό της με τον Δία στους Ιχθύς, μας φέρνει τύχη και μας γεννά ευχάριστα συναισθήματα.

Η μέρα θα κλείσει ακόμα πιο όμορφα, καθώς αργά το βράδυ, θα περάσει στον ενθουσιώδη Τοξότη, καλώντας μας να απαλλαγούμε από βάρη, προβληματισμούς και περιορισμούς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, μονοπωλείτε το ενδιαφέρον και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού τόσο ο προσωπικός σας μαγνητισμός, όσο και ο ερωτισμός που εκπέμπετε τραβούν πάνω σας τους πάντες. Εκμεταλλευτείτε το και προσπαθήστε να πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε για τη ζωή σας.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ευκαιρία είναι να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις, μια ενδοσκόπηση, αλλά και να δείτε με περισσότερη προσοχή θέματα των σχέσεών σας, προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών. Ό,τι καταφέρετε να λύσετε, κέρδος θα είναι.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορείτε και πρέπει να πάτε για το κάτι παραπάνω, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά. Δεν θέλει κόπο, να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο θέλει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved