Ζώδια Σήμερα 14/11: Πιθανά κι απίθανα σενάρια

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/11: Πιθανά κι απίθανα σενάρια

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να κάνει εξάγωνο σήμερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα γίνουμε πιο καχύποπτοι και δύσπιστοι. Έχουμε την αίσθηση ότι κάτι πάει στραβά και πρέπει να βρούμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από ανθρώπους και καταστάσεις, γι' αυτό τα σενάρια που θα κάνουμε είναι πολλά και το ψάξιμο μεγάλο. Κι όντως μπορεί να ανακαλύψουμε ή να μάθουμε για διάφορα που γίνονται στο παρασκήνιο. Επιπλέον, μυστικά, εξομολογήσεις, αλλά και στοιχεία ή πληροφορίες που θα μας αποκαλυφθούν, θα είναι πολύτιμα και ίσως βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση. Επίσης, υπονοούμενα, καυστικά σχόλια και black humor είναι από τα... διασκεδαστικά στοιχεία της μέρας!

Από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα κατευναστικό ή ένα φωτεινό διάλειμμα από τις απανωτές δοκιμασίες των προηγούμενων ημερών, καλό θα ήταν όμως να μη... μας αποκοιμίσει. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να χαλαρώσουμε και να μοιραστούμε γλυκές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον, επαγγελματικό ή ερωτικό και να βρούμε τρόπους, ώστε όσα ονειρευόμαστε να τα υλοποιήσουμε κιόλας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Αιγόκεροικαι Ιχθύες, ερευνήστε σε βάθος, διασταυρώστε και αξιολογήστε σωστά όσα μάθετε γιατί μπορεί να γίνουν ο άσσος στο μανίκι σας. Φανταστείτε το τι θα θέλατε ή το πώς θα είστε σε λίγα χρόνια. Τίποτα δε σας εμποδίζει να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας για την κατάκτηση του επόμενου στόχου σας.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, κανένα θέμα σας, προσωπικό ή επαγγελματικό, δε θα λυθεί ως διά μαγείας. Μην τρέφετε, λοιπόν, αυταπάτες. Αν σας δε βάλετε το χεράκι σας, η... Αθηνά δεν πρόκειται να σας βοηθήσει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και μη μένετε μόνο σε αυτά που βλέπετε με γυμνό μάτι. Πιθανό να αναστατωθείτε από αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας, πριν όμως κάνετε το τελικό ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα, σιγουρευτείτε ότι οι πληροφορίες σας είναι σωστές και δεν αποσκοπούν στο να σπείρουν τη διχόνοια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved