Ζώδια Σήμερα 13/11: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/11: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Σήμερα, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω,καλούμαστε να βγάλουμε την παθιασμένη μας φύση και να εκφράσουμε τα έντονα, βαθιά και απόλυτααισθήματά μας. Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα, γίνουμε «ένα», να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας σε ένα και μόνο πρόσωπο. Έρωτες μεγάλοι θα γεννηθούν κι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη μέρα για να τονώσουμε το σεξαπίλ μας και να αγοράσουμε σέξι ρούχα ή εσώρουχα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι είστε σέξι κι όποιος αντέξει... Όχι μόνο αναδύετε έντονο ερωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, τυλίγοντας στο δαχτυλάκι σας το οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλειας, κτητικότητας ή απόλυτες συμπεριφορές από τον/ην σύντροφο, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι θέλουν να μειώσουν την ανασφάλεια και να νιώσουν ότι είστε εντελώς αφοσιωμένοι σε αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν τον έλεγχό σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κρυφοί έρωτες, πάθη και εισοδήματα, όπως και τρόποι να βγάλετε χρήματα είναι πιθανό να σας ξεσηκώσουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved