Ζώδια Σήμερα 12/11: Ξέχνα τα άσχημα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/11:  Ξέχνα τα άσχημα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Με τον Ερμή στον Σκορπιόνα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο ό,τι μας τάραξε ή μας αποσυντόνισε τις προηγούμενες μέρες, να ρίξουμε τους τόνους, να ξεφύγουμε από τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας, να χαθούμε στον κόσμο μας και να αφεθούμε να μας παρασύρει η φαντασία μας. Η ονειροπόληση, αλλά και η έμπνευση είναι χαρακτηριστικά της ημέρας, όπως επίσης και η ενασχόλησή μας με καλλιτεχνικά δρώμενα ή τις τέχνες. Οι ευχές και οι προσευχές αποκτούν δύναμη και ενδεχομένως μια να πραγματοποιηθεί. Σε πρακτικό επίπεδο όμως, θα εκπέμπουμε σε τελείως άλλο μήκος κύματος, οπότε είναι πιθανή μια έλλειψη συνεννόησης, κατανόησης και παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες προχωρήστε, βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας. Αυτή ξέρει ποιο είναι το συμφέρον σας και πώς θα πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Αρκεί να μην επηρεάζεστε από άλλους.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες ψέματα, απογοητεύσεις, παρεξηγήσεις και διαψεύσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση λανθασμένων εκτιμήσεων, οπότε μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κάτι που επιθυμούσατε πολύ αλλά δεν το ομολογούσατε μπορεί σήμερα να γίνει πραγματικότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved