Ζώδια Σήμερα 09/11: Της ανατροπής...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/11:  Της ανατροπής...

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 09 Νοεμβρίου

Ο Ερμής και λίγο αργότερα ο Ήλιος στο Σκορπιό θα κάνουν αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας γενική αναστάτωση τόσο στη ζωή όσο και στην καθημερινότητα, στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας. Πολλά από αυτά που είχαμε φτιάξει ενδέχεται να μην αντέξουν τους κλυδωνισμούς και να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος. Απρόοπτα γεγονότα, απότομες αλλαγές και δυσάρεστες εξελίξεις ή εκπλήξεις θα μας ταράξουν, το ζητούμενο είναι όμως να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά για να μην αιφνιδιαστούμε. Από την άλλη, ξαφνικές ειδήσεις ή συναντήσεις θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα, ανατροπές στο πρόγραμμά μας θα μας εκνευρίσουν, ενώ δεν αποκλείονται απρόσμενες ζημιές τεχνικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, τηλεφώνων, Η/Υ και μέσων μεταφοράς. Επιπλέον, είναι πιθανές εντάσεις και τσακωμοί για ασήμαντη αφορμή, αποκαλύψεις μυστικών, αλλά και διακοπή επαφών, από μια παρεξήγηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μια αναστάτωση, ίσως από την αλλαγή δεδομένων, θα τη βιώσετε, που θα αφορά είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας. Να είστε έτοιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά για να μην πέσετε από τα σύννεφα!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, για μια ακόμα φορά διαπιστώνετε ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού». Μην κάνετε μακρόχρονα πλάνα για τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας και να μην αποκλείεται τίποτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved