Ζώδια σήμερα 08/11: Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο-Μην παίρνεις μεγάλα ρίσκα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/11: Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο-Μην παίρνεις μεγάλα ρίσκα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 08 Νοεμβρίου

Σήμερα γίνεται η Πανσέληνοςτου μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, η οποία θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, ανατρεπτικές καταστάσεις αλλά και στενοχώριες. Το να καταφέρουμε να συγκρατηθούμε και να μη βγάλουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας στην επιφάνεια θα είναι άθλος, καθώς, η υπερβολή και οι ανασφάλειες που θα δημιουργηθούν θα είναι μεγάλες. Εννοείται ότι το πείσμα, η απολυτότητα και η ισχυρογνωμοσύνη θα περισσεύουν, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν εντάσεις. Από την άλλη, αναμένονται ανακατατάξεις και αλλαγές, οπότε όλα τα παραπάνω παραπέμπουν στο ότι κάποια πράγματα είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει περιθώριο καθυστέρησης ή αναβολής δράσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν δε βγάλετε κτητικότητα και απολυτότητα και δείτε τι πρέπει να γίνει, ώστε να βελτιώσετε τη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, τότε θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ερωτικά και οικονομικά, καλείστε να κάνετε την έκπληξη, χωρίς όμως μεγάλο ρίσκο. Δύσκολο θα είναι κι ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάτι ή κάποιο πρόσωπο που σας είχε γίνει συνήθεια, που τόσο καιρό σκεφτόσασταν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved