Ζώδια Σήμερα 06/11: Χωρίς δεύτερη σκέψη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/11: Χωρίς δεύτερη σκέψη

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 06 Νοεμβρίου

Η Σελήνη,από χθες, βρίσκεται στον Κριό,βγάζοντάς μας μια έντονη παρόρμηση, ορμή, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα. Παίρνουμε πρωτοβουλίες, «τρέχουμε» πράγματα και ζούμε το τώρα, χωρίς να μας ενδιαφέρει το χθες ή το αύριο. Γνωρίζουμε ότι το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό και γι’ αυτό πρέπει να γίνει, χωρίς αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις και μόλις το κάνουμε, θα πάρει το κάθε τι τον δρόμο του. Από την άλλη, συναισθηματικά θα είμαστε ασυγκράτητοι, εκφράζοντας ό,τι νιώθουμε, χωρίς φόβο και με μεγάλο πάθος!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, με τον ενθουσιασμό σας να σας παροτρύνει και τη διάθεσή σας να διεκδικήσετε όσα σας κάνουν ευτυχισμένους, τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας σταματά.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, φουριόζοι είστε σήμερα και θέλετε πολύ να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας. Ωστόσο, τηρήστε τις… δημοκρατικές διαδικασίες, ρωτώντας και τη γνώμη των άλλων γιατί θα βρείτε μπροστά σας έντονες αντιδράσεις.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, σας παίρνει να γίνετε λίγο πιο ριψοκίνδυνοι ερωτικά ή οικονομικά, αν είστε σίγουροι ότι ό,τι έχετε βάλει σαν στόχο είναι γιατί το θέλετε πολύ κι όχι από εγωισμό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved