Ζώδια Σήμερα 05/11: Έρωτας χωρίς σύνορα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/11: Έρωτας χωρίς σύνορα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 05 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σήμερα, κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο ανατρέπει το υπάρχον σκηνικό στις σχέσεις μας. Κεραυνοβόλοι έρωτες, έντονα συναισθήματα, αλλά και καβγάδες από ασήμαντη αφορμή, (δια)χωρισμοί, τάσεις αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις που μας περιορίζουν, απρόσμενες αλλαγές, εκπλήξεις και εκκεντρικότητα είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Από την άλλη, το διαφορετικό, το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, αν καταφέρουμε ξεφύγουμε από κλισέ ή προκαταλήψεις ή αδιαφορήσουμε για το «τι θα πει ο κόσμος», τότε ίσως βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό ή την αληθινή αγάπη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, κάντε την έκπληξη πριν σας την κάνουν. Το να προσπαθείτε να κρατάτε κάποιες ισορροπίες, αποφεύγοντας να αντιπαρατεθείτε, μόνο σε ρήξεις και δυσάρεστες εξελίξεις σας οδηγεί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι, να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά, αμεσότητα και ετοιμότητα για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Πάντως, μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, παραμένοντας εσείς ίδιοι κι απαράλλακτοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved