Ζώδια Σήμερα 04/11: Στα «κουτουρού»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/11: Στα «κουτουρού»

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 04 Νοεμβρίου

Κι ενώ η σημερινή μέρα ξεκινά μέσα στην ηρεμία και τη γαλήνη, τη φαντασία και την έμπνευση, αλλά και την υποχωρητικότητα ή την «άφεση αμαρτιών», λόγω της συνόδου της Σελήνης στους Ιχθύς με τον Ποσειδώνα, αργότερα τα πράγματα θα «αγριέψουν». Θα είμαστε ευερέθιστοι, ευεπηρέαστοι, εύκολα θα παρεξηγιόμαστε ή με μια τάση να ξεσπάσουμε και να βγάλουμε από μέσα μας ό,τι έχουμε, κυρίως αρνητικό, καθώς έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους. Δεν αποκλείεται, επίσης, να μας εκνευρίσει η αργοπορία, η απάθεια ή να θεωρήσουμε ότι δεν πρέπει να αγόμαστε και να φερόμαστε σαν άβουλα όντα ή να το παίζουμε «οσιομάρτυρες», αλλά να αντιδρούμε και να αντιστεκόμαστε, αν έχουμε διαφορετική γνώμη και άποψη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, μην «τη λέτε» συνέχεια και πετάτε μπηχτές στα άτομα του σπιτιού, της δουλειάς ή στη σχέση σας, επειδή δεν έχουν καμία όρεξη να ασχοληθούν με θέματα που βρίσκουν βαρετά, ανούσια ή ασήμαντα στην προκειμένη φάση κι αν επιμείνετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τσακωθείτε άσχημα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, ερωτικά και οικονομικά, καλό θα ήταν να έχετε τον έλεγχο και να μην λειτουργείτε σπασμωδικά ή στα «κουτουρού» κι ό,τι κάτσει γιατί θα έχετε χασούρα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved