Ζώδια Σήμερα 03/11: Σαν το γάργαρο νερό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/11: Σαν το γάργαρο νερό

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 03 Νοεμβρίου

Η Σελήνη από χθες το βράδυ βρίσκεται στους Ιχθύς, οπότε η μέρα μας θα κυλήσει σαν το γάργαρο νερό και χωρίς απότομες αλλαγές ή διακυμάνσεις. Θα είμαστε ήπιων τόνων, εσωστρεφείς, αλλά και αρκετά διαισθητικοί και οι κεραίες μας θα πιάνουν τα πάντα. Σε αυτό θα βοηθήσουν τα τρίγωνά της με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό αντίστοιχα. Από την άλλη, θα υπάρχει κι ένας διάχυτος ρομαντισμός και ερωτισμός, μια γλύκα ή τάση να αγνοήσουμε ό,τι μας χαλάει και να φροντίσουμε να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα, να κουβεντιάσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, όπως τα νιώθουμε, έτσι ώστε να μας φύγει ένα βάρος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Σκορπιοί είστε γεμάτοι εμπνεύσεις,συναισθήματα και φαντασία και η διαίσθησή σας είναι αρκετά οξυμένη γι’ αυτό αφεθείτε και επιτρέψτε της να σας πάει όπου θέλει αυτή.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, ενδεχομένως να υπάρχει ένα χάσιμο ή χάος στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και να εκνευρίζεστε, ωστόσο, ό,τι κι αν κάνετε, δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη μαζί τους. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην επιμείνετε.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να ζείτε στον κόσμο σας, να αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει, αλλά χαμένοι δε θα βγείτε ούτε στα χρήματα, ούτε στον έρωτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved