Ζώδια σήμερα 31/10: Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους – Μείναμε από «μπαταρία»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/10: Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους – Μείναμε από «μπαταρία»

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Ο Άρης στους Διδύμους, που από τις 29/10 βρίσκεται σε στάση, ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι τις 4/1/2023, στερώντας μας τη δυνατότητα δράσεων, πρωτοβουλιών και αποφάσεων, που έχουν να κάνουν με καινούργια εγχειρήματα, έργα και προσπάθειες, δίνοντάς μας όμως την ευκαιρία να επιλύσουμε μια και καλή θέματα που δημιουργήθηκαν και έμειναν άλυτα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αναβιώσουν παλιές έχθρες και ανταγωνισμοί, που θεωρούσαμε ότι είχαν εξαφανιστεί ή να ταλαιπωρηθούμε από βλάβες σε εξοπλισμούς και εργαλεία της δουλειάς μας. Αν όμως είχαμε ξεκινήσει μια τεχνική εργασία και την αφήσαμε στη μέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την ολοκληρώσουμε. Προσοχή χρειάζεται και στις κινήσεις και μετακινήσεις μας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, νιώθετε ξαφνικά ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε. Ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος να οργανώσετε τη στρατηγική σας για να «χτυπήσετε» όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή! Εκμεταλλευτείτε την και μη σας πιάνει ανυπομονησία.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, «τα νεύρα σας, τα χάπια σας…» θα είναι αυτή η περίοδος, αφού εκτός από προβλήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο στη σχέση, στη δουλειά ή το σπίτι σας, έχετε και ζημιές να αντιμετωπίσετε που σας βγάζουν εκτός ορίων και προϋπολογισμού.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, αν κατά κάποιο τρόπο κάνατε σύγκριση του πριν και του μετά στην οικονομική ή ερωτική σας ζωή, τώρα θα διαπιστώσετε στην πράξη τις διαφορές, αφού το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα, φέρνοντας μαζί του καταστάσεις που ούτε τότε, ούτε τώρα σας είναι ευχάριστες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved