Ζώδια Σήμερα 28/10: Πες «ναι» στη διασκέδαση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/10: Πες «ναι» στη διασκέδαση

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη βοηθά στο να ανακτήσουμε την αισιοδοξία και το κέφι μας και να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο mood. Θα ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό, την παιδικότητα και το χιούμορ μας, θα αρχίσουμε τις πλάκες και τα αστεία. Κυρίως όμως, συναισθηματικά θα ξεχάσουμε καημούς και βάσανα κι όσα μας ρίχνουν ψυχολογικά και να χαρούμε την αργία της 28ης Οκτωβρίου. Αν μάλιστα είμαστε ήδη εκτός πόλης, τότε θα μαζευτούμε μέσα πολύ αργά ή και τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού θα το ρίξουμε στο ξενύχτι και τη διασκέδαση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, είστε ακαταμάχητοι και ορεξάτοι. Κανείς δε μπορεί να σας περιορίσει, να σας καταπιέσει και να σας βάλει όρια. Η μέρα σας ανήκει δικαιωματικά, οπότε, ξεχάστε τα πάντα και απολαύστε την.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, τσάμπα σπαταλάτε τον χρόνο σας. Δεχτείτε ότι κάποια πρόσωπα μέσα από τη δουλειά ή την οικογένειά σας, έτσι είναι και δε θα αλλάξουν, οπότε χαλαρώστε και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Αύριο δε θα τα θυμάστε καν.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, ο ενθουσιασμός σας διακατέχει και ερωτικοσεξουαλικά και οικονομικά δεν κολλάτε πουθενά. Ζητήστε και θα λάβετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved