Ζώδια Σήμερα 27/10: Ζημιές και ατυχήματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/10: Ζημιές και ατυχήματα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Σήμερα, έχουμε το τετράγωνο του Ερμή στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για στενόχωρα περιστατικά που αφορούν σε συγγενείς ή πρόσωπα του κοντινού μας κύκλου, που ενδεχομένως να σχετίζονται ή να προέρχονται από παρελθοντικές περιπτώσεις, δυσάρεστες ειδήσεις, συκοφαντίες και κακεντρεχή σχόλια, ατυχήματα ή ζημιά στο μεταφορικό ή επικοινωνιακό μας μέσο που δε γίνεται να αποκατασταθεί. Πολύ πιθανή είναι και η αρνητική έκβαση γραφειοκρατικών ή πρακτικών υποθέσεων, όπως επίσης η απολυτότητα στις απόψεις και η λήψη αποφάσεων που είναι μονόδρομος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα θα επανεμφανιστεί είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για να κλείσετε μια για πάντα ένα κεφάλαιο, που παραμένει ανοιχτό!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το ίδιο ισχύει και για σας, όμως για τον ερωτικό ή τον οικονομικό τομέα. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία! Ίσως στην πορεία ανακαλύψετε ότι ό,τι έγινε ήταν για το καλό σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved