Ζώδια Σήμερα 26/10: «Βομβαρδισμός» ιδεών και αποφάσεων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/10: «Βομβαρδισμός» ιδεών και αποφάσεων

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

Σήμερα, έχουμε το τρίγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους που θα καταφέρει να μας ξεσηκώσει σε επικοινωνιακό επίπεδο, να μας βγάλει στο δρόμο για δουλειές, ψώνια και βόλτες ή διευθέτηση γραφειοκρατικών υποθέσεων και να μας γεμίσει πληροφορίες και ειδήσεις. Η αλήθεια θα λάμψει, οι ιδέες θα είναι πολλές, η διπλωματία δε θα έχει θέση και η ευθύτητα θα είναι αυτή που θα καθορίσει κάθε συζήτηση. Οι αποφάσεις μας θα είναι γρήγορες και οριστικές και φυσικά δε θα επιδέχονται αλλαγής ή αμφισβήτησης. Εκτός λοιπόν του ότι θα είμαστε εξωστρεφείς, θα συναντήσουμε και θα μιλήσουμε με αρκετό κόσμο, ίσως αποφασίσουμε να «την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια» από την πόλη, για να περάσουμε το τριήμερο της 28ης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Ζυγοί έχετε το χάρισμα! Με μια κουβέντα σας τυλίγετε τους πάντες σε μια κόλλα χαρτί ή τους κάνετε χαλί να σας πατήσουν... ανάλογα την περίσταση!

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, λίγο το Εγώ και την ορμή σας να κοντρολάρετε και το παιχνίδι είναι δικό σας, ακόμα κι αν παίζετε εκτός έδρας. Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα και σας καλούν να τις διαβείτε, αρκεί βέβαια να μην ξεφύγετε και χάσετε το στόχο.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, τώρα είναι που πρέπει να πάρετε φόρα και να θέσετε τις απόψεις και τα θέλω σας ανοιχτά, τόσο στα οικονομικά και τα ερωτικά, όσο και τα εργασιακά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved