Ζώδια Σήμερα 25/10: Νέα Σελήνη – Έκλειψη στον Σκορπιό: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/10: Νέα Σελήνη – Έκλειψη στον Σκορπιό: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Ο κύκλος των Ηλιακών εκλείψεων για το 2022 κλείνει σήμερα με τη Νέα ΣελήνηΈκλειψη στον Σκορπιόκι όποια πάθη και επιθυμίες παρέμεναν εγκλωβισμένα μέσα μας, τώρα θα αναδυθούν στην επιφάνεια, ζητώντας μας επιτακτικά ικανοποίηση, καθώς αντιλαμβανόμαστε πλέον πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε πιστοί στα θέλω μας και να α πραγματοποιήσουμε. Αισθανόμαστε σιγουριά και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε ένα κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα καινούργιο, που θα μας φέρει πιο κοντά τόσο στους προσωπικούς, όσο και στους οικονομικούς μας στόχους, αν, μάλιστα, είναι στρατηγικά μελετημένο το σχέδιό μας, εύκολα θα επιτευχθεί, αφού ταυτόχρονα ο Ήλιος στο Σκορπιόσυμβαδίζει με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, δίνοντας τύχη, ευκαιρίες, λύσεις και ευκολίες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί,είστε οι απόλυτοι, οι σούπερ, αυτοί που τα «σφάζουν όλα»! Κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει και να σας αλλάξει μυαλά. Ακόμα κι αν υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας για να επιτύχετε οτιδήποτε θέλετε στην προσωπική σας ζωή, θα τα ξεπεράσετε με μεγάλη ευκολία.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας, κυνηγήστε τα «θέλω» σας, ανακαλύψτε καινούργια κίνητρα και εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να γίνετε απαιτητικοί έως και αχάριστοι και να μη βρίσκετε καμία ευχαρίστηση σε ό,τι έχετε, περιμένοντας και κάτι ακόμα περισσότερο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σας κατακλύζουν σφοδρές επιθυμίες, ενώ προκλήσεις και πειρασμοί σας παρασύρουν σε άγνωστα μονοπάτια. Κάντε τα ανοίγματά σας, ερωτικά ή οικονομικά και να ξέρετε ότι θα πιάσουν τόπο. Μπείτε στο χορό, με δική σας ευθύνη και μόνο αν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τα βήματα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved