Ζώδια σήμερα 24/10: Αφροδίτη στον Σκορπιό-Τίποτα δεν είναι αρκετό, εκτός από τα πάντα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/10: Αφροδίτη στον Σκορπιό-Τίποτα δεν είναι αρκετό, εκτός από τα πάντα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη, από χθες το πρωί, έχει περάσει στον Σκορπιό, υποσχόμενη να μας κάνει πιο παθιασμένους και ερωτικούς. Η ατμόσφαιρα θα γίνει αρκετά μυστηριώδης, με έντονα αισθήματα και αρκετή σεξουαλικότητα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ενώ οι πράξεις απαραίτητες, προκειμένου να αποκτήσουμε ό,τι ποθούμε περισσότερο. Παράλληλα, η απολυτότητα, η αφοσίωση και η αποκλειστικότητα θεωρούνται δεδομένα. Τίποτα δεν είναι αρκετό, εκτός από τα πάντα και φυσικά ό,τι δίνουμε θα το πάρουμε πίσω στο πολλαπλάσιο, καθώς η συγκεκριμένη Αφροδίτη μόνο τσιγκούνα δεν είναι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Με σεξαπίλ που... σκοτώνει, σαρωτικοί κι ανεπανάληπτοι. Τα θύματα της γοητείας σας θα είναι πολλά, οπότε, τι να πούμε κι εμείς; Απολαύστε την!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μεθοδεύστε τα πράγματα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, μη κινείστε βιαστικά και αυθόρμητα γιατί μόνο έτσι θα έχετε οφέλη. Να ξέρετε όμως ότι θα σας ζητηθούν κι ανταλλάγματα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, σέξι αλλά και αποφασισμένοι να «τα πάρετε όλα και να φύγετε», ερωτικά και οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να κερδίσετε και να αφήσετε το στίγμα σας

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved