Ζώδια Σήμερα 19/10: Ημίμετρα δεν χωράνε

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/10: Ημίμετρα δεν χωράνε

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το μήνυμα που μας στέλνεται είναι σαφές και ξεκάθαρο! Πρέπει να πετάξουμε ό,τι είναι «χαλασμένο» και να ξεβρομίσει η ζωή μας. Το να κρύβουμε τα προβλήματα δεν εξυπηρετεί κανέναν και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τα διαιωνίζουμε ή να τα μεγεθύνουμε, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε τις συνέπειες, που είναι πιο μεγάλες από αυτές που θα είχαμε, αν τα είχαμε ξεφορτωθεί. Συμβιβαστικές λύσεις, ημίμετρα και δισταγμοί δε χωρούν γιατί τα πράγματα είναι «ή ταν ή επί τας». Αν τυχόν γυρίσουμε την πλάτη, τότε θα δεχτούμε το χτύπημα από την άλλη πλευρά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια και προσπαθείτε με ημίμετρα και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, μάλλον θα φάτε το κεφάλι σας. Το μόνο που σας μένει να τελειώνετε οριστικά, ακόμα κι αν σας στοιχίζει και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved