Ζώδια Σήμερα 18/10: Από τον έρωτα δεν ξέφυγε ούτε θεός, ούτε άνθρωπος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/10: Από τον έρωτα δεν ξέφυγε ούτε θεός, ούτε άνθρωπος

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 18 Οκτωβρίου

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να τριγωνίζεται με τον Άρη στους Διδύμους, το κλίμα γίνεται αρκετά ερωτικό και είναι λογικό να επηρεάσει όλους μας, περισσότερο όμως όσους και όσες είναι ακόμα ελεύθεροι/ες και διαθέσιμοι/ες! Αν, δε, ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκολλήσουμε ή να χτυπηθούμε από τα βέλη ενός νέου συναρπαστικού έρωτα. Θα «ξυπνήσουν» πάθη, θα υπάρξει διεκδίκηση, «στρίμωγμα», φλερτ και είναι πολύ πιθανό στο τέλος το «κάστρο να πέσει». Κι εσείς που είστε σε σχέση, ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας, βγάλτε τα συναισθήματα, την τρέλα σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας για να ανανεωθείτε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Δίδυμοι, ελκύετε και έλκεστε, το σεξαπίλ σας είναι έντονο, οπότε καλά θα κάνετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής στην προσωπική σας ζωή, τώρα που ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Κριοί, Παρθένοι, Καρκίνοι, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες, κάποιες ζήλιες ή ανταγωνισμοί θα «ξυπνήσουν», δημιουργώντας μια ένταση στην προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή, όμως έτσι μόνο θα αναγκαστείτε να πάρετε θέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved