Ζώδια Σήμερα 17/10: Πάρε πρωτοβουλίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/10: Πάρε πρωτοβουλίες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να τριγωνίζεται από τον Άρη στους Διδύμους, η μέρα μας θα είναι γεμάτη ένταση, δυναμισμό, παροτρύνοντάς μας να δράσουμε άμεσα, να ξεκαθαρίσουμε τα θολά τοπία της ζωής μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες. Αρκετές ιδέες, σκέψεις και σχέδια έχουμε κάνει, τώρα είναι η ώρα να περάσουμε στις πράξεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση, αφήνοντας πίσω μας αμφιβολίες και δισταγμούς. Χρειάζεται θάρρος και μαχητικότητα για να πετύχουμε τους όποιους στόχους μας και γεγονός είναι ότι αν θέλουμε το καλύτερο, θα πρέπει να αγωνιστούμε, να το διεκδικήσουμε γιατί είναι νόμος ότι ό,τι αξίζει, δε χαρίζεται, κερδίζεται, ενώ οτιδήποτε αποκτιέται εύκολα δεν εκτιμάται!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Λέοντες, αναλάβετε δράση γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε τους προσωπικούς στόχους. Ο δυναμισμός και η σεξουαλικότητά σας ρίχνουν τείχη προστασίας και η παράδοση είναι πολύ κοντά...

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, να είστε ετοιμοπόλεμοι και να εξαντλήσετε την τόλμη και την αποφασιστικότητά σας για να «κόψετε πόδια» και να βάλετε όσους το ζητά ο οργανισμός τους στη θέση τους, στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες εκφράστε, διεκδικήστε, πολεμήστε για ένα καλύτερο μέλλον, αν αισθάνεστε ότι σας αξίζουν περισσότερα απ’ όσα έχετε!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved