Ζώδια σήμερα 15/10: Επιπολαιότητες και υπερβολές

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/10: Επιπολαιότητες και υπερβολές

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Σελήνη και Άρης συναντιούνται σήμερα στους Διδύμους, ενεργοποιώντας μας στο φουλ, οπότε το πιο πιθανό είναι να κάνουμε αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις σήμερα, αλλά και ψώνια ή κάνουμε μια μίνι απόδραση από την πόλη, αν ο καιρός ευνοεί. Από την άλλη, εύκολα θα πιάσουμε κουβέντα, θα γνωριστούμε, θα εκφράσουμε όσα νιώθουμε ή θα εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας, χωρίς τον φόβο της παρεξήγησης ή του πώς θα φανούμε.

Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό, φτάνοντάς μας σε μια συναισθηματική υπερβολή, επιπολαιότητα ή ανωριμότητα. Θα βγάλουμε απωθημένα, θα ξεσηκωθούμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μπορεί και να πούμε κάποιο μυστικό που δεν έπρεπε και όλα αυτά να δημιουργήσουν πρόσκαιρες εντάσεις ή παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, έχετε πάρει φόρα, είναι και Σάββατο και δεν κρατιέστε με τίποτα. Το βράδυ και Αν θα σας δει το σπίτι, αλλά η ενέργειά σας είναι τέτοια που δε θα καταλάβετε πώς πέρασε η ώρα.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς ελέγξτε το θυμικό σας, μαζέψτε την γλώσσα σας και μην ξεφουρνίζετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι εκείνη τη στιγμή γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, ξεσηκώνεστε με το παραμικρό, παρεξηγήστε για ασήμαντα, λέτε πολλά που δεν θα έπρεπε και γενικώς είστε λίγο «γιούργια». Ευτυχώς γρήγορα θα ξεχαστούν όλα και δε θα μείνουν κακίες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved