Ζώδια Σήμερα 14/10: Μόνο σοβαρές προτάσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/10: Μόνο σοβαρές προτάσεις

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγόμε τον Κρόνο στον Υδροχόο, μας ωθεί να αναδείξουμε τις ικανότητές μας και μας βάζει σε ένα τριπάκι αναζήτησης της ποιότητας στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, αλλά και στις αγορές ή τη διασκέδασή μας. Η ποσότητα, η επιφάνεια, η ανευθυνότητα και η προσωρινή ευχαρίστηση δε μας συγκινούν, καθώς ψάχνουμε την ουσία στο κάθε τι, το καλύτερο, το πιο αξιόλογο που μπορούμε να αποκομίσουμε από οποιαδήποτε επαφή μας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να σκεφτούμε σοβαρά να δεσμευτούμε, να προχωρήσουμε σε μια πιο σταθερή σχέση ή συνεργασία, που παρότι δε μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, εγγυάται ένα πιο όμορφο μέλλον.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Υδροχόοι, κάντε συμφέρουσες για τον εαυτό σας επιλογές, αναδείξτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, δείξτε σε όλους τι αξίζετε και οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

-Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι οργανωθείτε και μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας, παραπονούμενοι για όσα έχουν πέσει στους ώμους σας. Κάντε το κάτι παραπάνω σήμερα, για να μην το έχετε στα πόδια σας μετά. Δε σας αρέσει, αλλά πρέπει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved