Ζώδια Σήμερα 12/10: Παραπλανήσεις και κουτσομπολιά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/10: Παραπλανήσεις και κουτσομπολιά

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

Τα ευτράπελα δε θα λείψουν σήμερα που είτε θα φέρουν απογοήτευση είτε γέλια, καθώς έχουμε δυο όψεις που θα επηρεάσουν τον καθένα μας ανάλογα. Από τη μια, το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύςθα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές μας από ακυρώσεις και αναβολές και θα ταλαιπωρήσει την καθημερινότητά μας με διάφορες ζημιές του μέσου επικοινωνίας ή μεταφοράς μας, του εξοπλισμού ή του σπιτιού. Παγίδες, ψέματα, παραπλανήσεις, ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα! Επιπλέον, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με τα πράγματά μας, λόγω κλοπής ή απώλειας.

Από την άλλη, έχουμε ξανά την αντίθεση του Ερμή, που πέρασε χθες στον Ζυγό, με τον Δία στον Κριό, η οποία προδιαθέτει για αρκετά τυχερά περιστατικά, αλλά και αστεία. Πολλά λόγια, κουτσομπολιά, φήμες, υποσχέσεις, που δεν είναι να παίρνονται τοις μετρητοίς, όπως επίσης και μετακινήσεις και συναντήσεις, που ενδεχομένως να μην οδηγήσουν σε τίποτα ουσιαστικό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, χαμένα θα τα έχετε από τις βλάβες, ακυρώσεις, τα μπερδέματα, τα ψέματα και την κοροϊδία. Προσέξτε μην πέσετε θύματα απάτης και τελικά απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να είστε προσεκτικοί γιατί στον δρόμο σας υπάρχουν λακκούβες. Αφηρημάδα, βιασύνη ή η καλή σας η καρδιά θα σας στοιχίσουν υλικά και συναισθηματικά. Να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα, χρήματα και κυρίως την καρδιά σας γιατί οι επιτήδειοι παραμονεύουν.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πολλά λέτε, λίγα κάνετε. Αντί να ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας σε συζητήσεις και πέρα-δόθε που δε βγάζουν πουθενά, καλύτερα να αράξετε και να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Έτσι κι αλλιώς, μεγάλη όρεξη για δουλειά ή πρόσθετες ευθύνες δε θα έχετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved